Clopotul penisului

clopotul penisului
Indisponibil în stoc Comparare produsEliminare din comparație Nou!

Circumcizia este procedura chirurgicala de indepartare a pielii care clopotul penisului varful penisului, denumite preput. Preputul detine trei functii: de protejare senzoriala sexuala Preputul actioneaza ca o piele mobila, fiind necesara pentru penis in timpul actului sexual prin reducerea clopotul penisului si producerea de lubrifiant natural.

In clopotul penisului timp, permite stimularea reciproca a glandului si clopotul penisului preputului. Circumcizia poate fi efectuata la orice varsta, operatia fiind stabilita in urma unui consult medical.

Aplicatii culturale In multe clopotul penisului de pe glob, circumcizia este un ritual religios sau o traditie ceremoniala. Este clopotul penisului cea mai veche si mai raspandita interventie chirurgicala, fiind descrisa in Biblie in urma cu de ani, dar se banuieste ca ar exista de mai mult timp. Motivele acestei interventii, din perspectiva sociologilor si antropologilor, sunt considerentele sanitare, dar si semnele unei apartenente etnice sau simbolismul pe care il reprezinta pentru sexul opus.

Account Options

Astazi, circumcizia este prezenta la toti membrii poporului evreu si musulman, dar si in clopotul penisului crestine din Africa de Nord, India sau Oceania. In religia mozaica, circumcizia este parte integranta, fiind prima porunca biblica pe care trebuie sa o respecte evreii.

clopotul penisului

De regula, circumcizia este realizata inca de la varste foarte fragede de catre un mohel, o persoana specializata in acest lucru, desi nu este exclus ca mohelul sa aiba pregatire medicala. In Europa ultimilor ani, acest lucru a starnit numeroase controverse asupra necesitatii circumciziei.

clopotul penisului

Aplicatii medicale In afara ratiunilor de ordin religios si traditional, exista si motivatii medicale pentru care se aplica circumcizia. Acestea includ infectiile repetate ale glandului varful penisului si ale preputului, afectiunile care se manifesta prin ingustarea deschiderii preputului, obstructionand eliminarea urinei, si afectiunile care permit preputului sa acopere intreg clopotul penisului penisului fimoza.

clopotul penisului

Unii specialisti sunt de parere ca circumcizia reduce sansele aparitiei cancerului la penis o forma clopotul penisului, prezenta de obicei la persoanele in etate. Cum se desfasoara? Interventia consta in anestezierea pacientului cu scopul indepartarii preputului.

Se curata clopotul penisului, dupa care preputul este retras pentru indepartarea adeziunilor, apoi intins in fata si fixat cu ajutorul unei pense.

clopotul penisului

O alta pensa este plasata transversal pentru retinerea glandului in spate. Preputul este indepartat cu ajutorul unui bisturiu sau al unei foarfeci, iar pensele sunt indepartate.

Dupa retragerea pielii pungii penisului, marginea de piele ramasa in jurul clopotul penisului este suturata cusuta la pielea din spate, acesta fiind ultimul pas al procedurii.

Iar tu ești un mare idiotnu? She's been dreaming about meeting a bell-end that works in a petrol station since she was a little girl.

Daca nu exista probleme, pacientul se poate intoarce acasa. O alta tehnica clopotul penisului utilizarea unui capac in forma de clopot, sub preput.

clopotul penisului

Exista complicatii ale acestei interventii chirugicale? Rare sunt cazurile in care pot aparea complicatii, cu toate ca va exista o perioada de disconfort care dureaza pana la cateva zile.

  • A fost catalogat ca un dispozitiv medical Tipul 1 "fara efecte secundare" dupa criteriile Autoritatii Publice Europene de Sanatate.
  • Autor: Airinei Camelia Circumcizia - o procedura controversata Circumcizia este una dintre cele mai vechi si mai intalnite proceduri chirurgicale din lume, totodata fiind si foarte controversata.
  • А теперь, капитан Бауэр, пора в суд.
  • Pagina de comanda pentru componente Phallosan.
  • Картина была удивительная: каждая из змееподобных "рук" обладала гибкостью слоновьего хобота.

Uneori poate aparea o hemoragie, care este usoara si controlabila. Alte complicatii implica ranirea varfului penisului sau infectiile.

clopotul penisului

Citițiși