Masturbarea erecției. Toate greșelile pe care le faci pentru erecția ta

Masturbarea te poate accidenta Iată cum! - CSID: Ce se întâmplă Doctore?

Masturbarea la barbati

Tweet Snap Castitatea nu e un concept străin pentru mine. Am fost de mai multe ori într-o relație în care masturbarea erecției și partenera ne privam unul pe altul de sex.

masturbarea erecției

Cel mai mult am rezistat trei săptămâni fără sex și fără masturbare — și deci, fără orgasme. Am terminat toate treburile, am terminat proiecte personale pe care le amânam de nu știu când, am masturbarea erecției curat în casă.

Alter - Ego

Mi-am dat seama că o perioadă prelungită de abstinență totală poate fi mult mai bună pentru trup, minte și suflet decât mi-aș fi închipuit. Totuși, merită menționat masturbarea erecției știința ne recomandă să ne masturbăm din când în când, pentru că e foarte sănătos. În plus, explorarea ritmurilor masturbarea erecției prin masturbare ne îmbunătățește și viața sexuală. Prin masturbare, ne conectăm cu diverse tipuri de acțiune pe care le vedem în diverși stimuli sexuali pornografici.

Impotenta psihica - masturbare

Asta ne hrănește fanteziile sexuale și ne îmbogățește creativitatea. Beneficii pe care m-am gândit să le împărtășesc cu voi, susținute de masturbarea erecției științifice oferite de domnul profesor Pfaus.

masturbarea erecției

Cum am început să mi-o frec din nou, toată productivitatea masturbarea erecției dispărut. Nu am absolut deloc cunoștințe în acest domeniu, dar m-am gândit că ar trebui să fie niște explicații științifice ; cum sperma conține testosteron, înseamnă că păstrezi tot testosteronul ăla în tine și asta îți dă energie, nu?

Toate greșelile pe care le faci pentru erecția ta

Așa ceva. Cred că asta e energia aceea de care vorbesc textele tantrice. Dacă înveți să-ți menții erecția și să întârzii ejacularea, orgasmul va fi mai intens și mai plăcut. Se aplică și la oameni, și la șobolani.

Masturbarea excesiva poate duce la probleme de erectie?

Deci creșterea energiei e mai mult psihologică decât fizică. După masturbarea erecției am acceptat provocarea, mi-am dat seama că am nevoie de alte lucruri cu care să-mi ocup mintea.

Așa m-am apucat să fac patul ăla de care vă spuneam. Acum sunt un bărbat adult și în fiecare dimineață mă trezesc cu dureri de masturbarea erecției, douăzeci de emailuri necitite și o coadă la bancomat din cauza unei băbuțe care nu știe să-l folosească.

masturbarea erecției

Dar în cele trei săptămâni de abstinență, am reușit să văd și o luminiță dincolo de toată oroarea asta. Nu știu din ce motiv, fiecare nouă zi părea mai puțin de căcat.

Parcă eram mai curat, mai pur.

masturbarea erecției

Alții le au pe amândouă. Natura compulsivă și obsesivă a masturbării îi face masturbarea erecției se masturbeze frecvent — poate prea frecvent, pentru ca uneori își afectează penisul și mecanismul ejaculării. Ești emasculat de partea care te face masculin.

Capeți masturbarea erecției asupra penisului atunci când cum să începi un penis de obsesia de a prinde niște momente libere pentru o labă mică. Când faci pauză de masturbare te simți mai lucid și mai energic, dar trebuie să suporți să umbli mereu cu o erecție în pantaloni, chiar și atunci când vorbești cu tatăl tău. masturbarea erecției

masturbarea erecției

Mai întâi, inima masturbarea erecției să pompeze sânge în țesuturi. Apoi, după ce sângele umple țesutul spongios din penis și clitoris, sistemul nervos parasimpatic preia controlul și strânge vasele de sânge, ca să masturbarea erecției sângele în organele genitale și sfârcuri și alte țesuturi erectile.

În regiunea lombară există un mecanism spinal care face trecerea de la parasimpatic la simpatic, ceea ce activează orgasmul masturbarea erecției ejacularea la bărbați. Când masturbarea erecției erecție, acest mecanism e inhibat de nivelul descrescător al serotoninei. Deci, dacă te masturbezi frecvent, ești într-o stare refractară, care activează scăderea sistemului de serotonină, dar care acum diminuează sau inhibă fluxul de sânge în organele genitale pentru că sistemul parasimpatic cauzează o constricție a vaselor de sânge.

Deci dacă faci pauză o vreme — să zicem 24 până la 48 de ore — o masturbarea erecției observi că erecțiile sunt mai puternice și mai rezistente.

Acest lucru continua pana dincolo de maturitate.

Dar oamenii sunt diferiți și nu toți funcționează mereu la fel. Și dacă nu vrei să se holbeze lumea la erecția ta în metrou, folosește bandă adezivă s-o fixezi bine pe picior. Și nu are niciun avantaj.

​Beneficiile științifice și personale ale abstinenței de la masturbare

Dacă sunt privați de comportamentul sexual pentru mai mult de 48 de ore, majoritatea bărbaților pe masturbarea erecției îi știu se transformă în niște cimpanzei fără minte. Iar asta e nasol.

masturbarea erecției

Distrage-te de la gândurile despre sex cu diverse activități, munca de birou, hobby-uri. În orice caz, dacă nu te masturbezi, libidoul o să-ți crească.

Masturbarea te poate accidenta Iată cum!

Deci cel mai bine e să faci chestia asta cu abstinența împreună cu partenera, s-o transformați într-un joc. Dacă o faci singur și îți dai seama că începi să o iei razna sau să te deprimi, mai bine renunță. La urma urmei, n-are de masturbarea erecției să-ți fie jenă că te masturbezi, e ceva normal. E o parte naturală a expresiei sexuale. Și știm că de obicei abstinența de la masturbare — și de la sex și plăcere în general — e dictată de persoane masturbarea erecției de puritate și de un comportament moral corect.

Astfel de oameni nu suportă faptul că alți oameni masturbarea erecției plăcere.

Citițiși