Penis pătat.

Iritația penisului: din ce cauze apare și cum se tratează

Facilitati de tratament

Tratament medicamentos și local În funcție de cauza iritației, medicul va penis pătat tratamentul potrivit. Acesta constă fie în antibiotice, fie în antifungice, fie în tratamente locale. În caz de psoriazis inversat, tratamentul este dificil din cauza sensibilității pielii din acele zone. Unguentele cu corticosteroizi sunt considerate eficiente, o altă opțiune fiind cele cu calcipotriol sau antralină.

ce ar trebui să fie un penis

Deoarece penis penis pătat tratamente pot penis pătat efecte secundare, trebuie să se respecte întru totul recomandările medicului în ceea ce privește durata tratamentului și cantitatea de unguent aplicat. Dacă iritația este cauzată de o eczemă, aceasta va fi tratată cu antihistaminice penis pătat, cetirizină sau unguente cu hidrocortizon.

Când herpesul genital este cauza iritației penisului, e bine de știut că acesta nu se vindecă niciodată, dar fiecare episod se tratează eficient.

Statistici şi prognostic Semne şi simptome cancer penian Uneori, cancerul de penis se dezvoltă fără să producă semne sau simptome. În general, primul semn este modificarea tegumentului, mai ales la nivelul vârfului sau glandului penian prepuț penis pătat pliul de piele ce protejează vârful penisului.

Medicul va recomanda administrarea cât mai rapidă a unor medicamente antivirale, care să reducă simptomele, să grăbească vindecarea și să minimizeze recurențele. În cazul în care iritația penisului este unul dintre simptomele date de sifilis, medicul va trata această boală. În general, se recomandă injecții cu penicilină, iar pentru cei alergici la penicilină se alege un antibiotic diferit doxiciclină, azitromicină, ceftriaxonă.

Dacă infecția genitală este cauzată de gonoree, medicul va recomanda tratament cu antibiotice penis pătat, azitromicină, doxiciclinăsub formă de injecții sau pastile.

Meniu de navigare

Dacă la baza iritației penisului stă scabia, tratamentul este disponibil doar cu prescripție medicală. Doctorul va recomanda unguente cu sulf sau permetrin, care trebuie întinse în general penis pătat tot corpul.

E posibil ca mâncărimea să nu se calmeze penis pătat timpul tratamentului, ci să mai penis pătat câteva săptămâni. Când pediculoza pubiană este cauza iritației penisului, tratamentul se face cu soluții antiparazitare permetrin, ivermectin.

exerciții pentru bărbați pentru a restabili erecția

Penis pătat iritația penisului este asociată cu prezența infecției Molluscum contagiosum, tratamentul se poate face prin crioterapie, laser și aplicarea unor soluții cu acid salicilic, retinoizi sau alte substanțe care ard excrescențele. Dacă verucile genitale cauzate de virusul HPV penis pătat determinat apariția iritației penisului, medicul va recomanda îndepărtarea lor prin crioterapie, excizie chirurgicală, electrocauterizare sau terapie cu laser. Când iritația penisului este cauzată de balanită sau balanopostită, medicul va trata aceste probleme, în funcție de cauzele penis pătat lor, fie cu unguente cu corticosteroizi, fie cu antibiotice sau antifungice.

dacă nu există erecție după intervenția chirurgicală de hidrocel

În cazul în care iritația este declanșată de prezența unei infecții fungice, tratamentul se face cu antifungice orale sau sub formă de cremă clotrimazol, miconazol, nistatină.

Când cauza iritației penisului este lichenul scleros, soluțiile de tratament recomandate de medic includ corticosteroizi topici, penis pătat cu ultraviolete, medicamente imunomodulatoare sau îndepărtarea prepuțului în cazurile severe.

  1. Din Comunitate salut!!
  2. Agățat penisuri masculine
  3. Roșeața pe capul și pielea penisului
  4. Pata maro penis » Secțiunea: Forum medical
  5. На тебя страшно было смотреть.
  6. Iritația penisului: din ce cauze apare și cum se tratează
  7. Îmbunătățirea erecției și prelungirea actului sexual

Dacă iritația penisului este cauzată de boala Peyronie, aceasta nu se vindecă, dar se tratează cu verapamil sau interferon.

Citițiși