Penisuri măsurate

penisuri măsurate

Grant Stoddard Iar Kinsey și echipa lui au acceptat numerele pe care le-au dat tinerii ca pe Biblie.

de ce nu a existat nicio erecție

În mod incredibil, în restul secolului XX, a continuat să fie acceptabil să le ceri unor tipi să-ți spună cât de mare au penisul ca metodă de colectare de date. În aniiDurex a făcut un penisuri măsurate non-reprezentativ la care lungimea și circumferința au crescut penisuri măsurate 16, respectiv la 13 centimetri.

🍌 Warning: Masturbation Shrinks Your Penis - by Dr Sam Robbins

Îno firmă rivală cu Durex, Lifestyles, a angajat două asistente care au măsurat penisurile erecte ale voluntari pentru un nou studiu.

A fost un progres, dar tot nu se poate spune că la studiu a participat o mostră reprezentativă pentru toată populația.

penis cocoș mic mic

Mai mult, aceste informații n-au fost penisuri măsurate într-un mediu clinic, ci într-un cort din spatele unui club de noapte din Cancun. Penisuri măsurate ciuda materialelor pornografice primite, 25 de procente dintre voluntari n-au reușit să aibă erecție, iar cei care au reușit probabil nu erau în cea mai bună formă penisuri măsurate câtă bere și tequila consumaseră.

Rezultatele au fost, de data asta, de 14,90 penisuri măsurate ca lungime penisuri măsurate 12,60 centimetri ca circumferință.

De ce am un membru flasc cu erecție

ÎnDebby Herbenick — tot de la Institutul Kinsey — a decis că informațiile colectate de la respondenți ar putea fi mai precise dacă acestora li s-ar promite niște prezervative mai potrivite pentru mărimea lor. În caz că exagerează, respondentul va primi un prezervativ prea mare cu care n-are penisuri măsurate face.

cu o erecție, cât crește

Mărimile penisuri măsurate de Herbenick au fost și mai mici. A notat o lungime medie de 14,47 centimetri și o circumferință medie de 12,21 centimetri.

de ce erecție puternică

O altă descoperire interesantă a studiului a confirmat ceva ce mulți deținători de penis știau deja: chiar și atunci când sunt atașate de aceeași persoană, unele erecții sunt mai impresionante decât altele, iar asta are impact asupra măsurătorilor.

Citițiși