Proprietarul penisului

Penisul detaşabil: salvarea păianjenilor masculi

Masculii din această specie de păianjeni au cel mult două şanse să se împerecheze, dar doar una în care mai Cercetătorii chinezi din Singapore au descoperit că masculii păianjenilor din specia Nephilengys malabarensis beneficiază de un penis cu capacităţi aproape proprietarul penisului.

proprietarul penisului penisul în calm

Masculii din această specie de păianjeni au cel mult două şanse să se împerecheze, dar doar una în care mai pot scăpa cu viaţă în proprietarul penisului actului sexual. Organismul lor este prevăzut cu proprietarul penisului prereche de formaţiuni peniene specializate, care transferă spermatozoizii.

proprietarul penisului penis și medicamente

Formaţiunile sunt proprietarul penisului în mod natural şi se desprind de trupul păianjenului, dar continuă să ejaculeze spermatozoizii în organul genital al femelei de păianjen.

Această adaptare extremă proprietarul penisului apărut în urma comportamentului canibal al femelei, care, după încheierea actului sexual, ar trece imediat la capturarea şi consumarea masculului. Singura scăpare a mascului constă în desprinderea sa din timp, urmată de fuga de la locul proprietarul penisului, înainte ca femela să-i observe lipsa.

proprietarul penisului erecție și lipsa somnului

Cercetătorii din cadrul Universităţii din Singapore au efectuat un proprietarul penisului proprietarul penisului care au crescut în condiţii de laborator 25 masculi şi 25 femele din această specie de păianjen.

Când arahnidele au atins maturitatea sexuală, au fost distribuite în perechi. În timpul actului sexual, cercetătorii au observat acest tip de comportament extrem în cazul tuturor proprietarul penisului de păianjeni.

proprietarul penisului îi chinuie penisul

Pe baza cercetărilor în domeniu, se pare că masculii cu penis detaşabil nu sunt caracteristici doar păianjenilor Nephilengys malabarensis, ci şi unor specii de furnici, gândaci, scorpioni şi cefalopode. Foto: Live Science.

proprietarul penisului după o erecție, penisul devine flasc

Citițiși