Ritualurile penisului, Cele mai citite:

Circumcizie - Wikipedia

ritualurile penisului penis blocat în gât

Medicina nu încetează să ne surprindă. Puţini însă işi puteau imagina, în trecut, că medicii chirurgi vor putea transplanta cu succes organul sexual bărbătesc.

ritualurile penisului ridica penisul mare

Iată că acest lucru este posibil încă din decembriecând chirurgii din Africa de Ritualurile penisului au realizat ritualurile penisului transplant de penis, ataşând penisul unui donator, unui bărbat care şi-a pierdut organul în timpul unui ritual de circumcizie. Transplantul a fost finalizat cu succes, fiindu-i restabilite atât funcţiile sexuale, cât şi cele urinare. Nu este de mirare locul unde s-a realizat ritualurile penisului dată acest transplant, având în vedere faptul că anual, în Africa de Sud au loc aproximatix de amputări ale penisului, datorită complicaţiilor apărute în urma ritualurilor pregătirea erecției circumcizie.

ritualurile penisului inele penisului masculin

În cadrul ritualurilor, tinerii sunt circumcişi înainte de a-şi petrece câteva săptămâni în sălbăticie, ca parte a unui ritual de iniţiere. Este lesne de înţeles că în astfel de situaţii se întâmplă foarte des ca în urma circumciziei să apară infecţii care necesită intervenţie medicală. Chirurgii din Cape Ritualurile penisului Africa de Sud au real.

ritualurile penisului există întotdeauna o erecție dimineața

Citițiși