Tija penisului.

tija penisului

View disclaimer Pentru a se obţine o erecţie, mesajele de la creier si de la celelalte organe de simţ, declanşează dilatarea arterelor tija penisului penis. Acest lucru permite o creştere a cantităţii de sânge care circula în trei coloane ale ţesutului buretos din penis.

tija penisului

Arterele furnizează sânge corpului spongios şi celor două coloane mai mari, corpul cavernos se umple cu sânge si penisul creşte şi tija penisului rigid. Presiunea ţesutului invadeaza venele din penis care retin sângele în acesta, până când se ajunge la un punct culminant sau senzaţia descreşte. Impotenţa, sau incapacitatea de a atinge sau de a menţine o erecţie, poate fi cauzată de o perturbare în tija penisului etapă din acest proces.

  • Implantul de penis | Blausen Medical
  • A apărut o umflătură pe penis

Sunt tija penisului mai multe tipuri de implanturi de penis care creează o erecţie artificială. Două tipuri de implanturi des intalnite sunt tijele maleabile, semi-rigide şi implanturile gonflabile.

marire penis

Tija maleabilă semi-rigidă este, de obicei, tija penisului din plastic, cu un nucleu de sârmă flexibilă. Aceste tije pot fi tija penisului în jos pentru a ascunde penisul sub îmbrăcăminte sau pentru a-l ridica, formând o erecţie artificială.

tija penisului

Implantul gonflabil este mult mai complex şi implică mai multe părţi: un rezervor de lichid care este implantat în abdomen, un sistem de tija penisului situat în scrot, în apropierea testiculelor şi doi cilindri gonflabili. Pentru a obţine o erecţie, pompa din tija penisului trebuie să fie strânsă în tija penisului repetat, tija penisului a propulsa fluidul în cilindrii penisului.

tija penisului

Când erecţia nu mai este dorită, o valvă de eliberare este apăsată pe partea laterală a pompei şi cilindrii se dezumflă. Persoanele tija penisului doresc montarea acestor tipuri de implanturi trebuie să discutate mai întâi cu mediculcu privire la eventualele riscuri şi complicaţii. Duration:

Citițiși